Onze daken

Zon op Leiderdorp heeft 2 daken in bedrijf:

Zonne-installatie Hoftuyn

Aantal zonnepanelen: 144
Aantal certificaten: 184
Start stroomlevering: 7 september 2021

De opbrengst van de panelen is in detail te volgen via onderstaande knop.
Disclaimer: de werkelijke teruglevering wijkt een klein beetje af.

Zonne-installatie Willem Alexanderlaan 1

Aantal zonnepanelen: 224
Aantal certificaten: 252
Start stroomlevering: 20 december 2019

De opbrengst van de panelen is in detail te volgen via onderstaande knop.
Disclaimer: de werkelijke teruglevering wijkt een klein beetje af.

Het eerste zonnedak van Zon op Leiderdorp is gerealiseerd op een gebouw van de Milieustraat – Willem Alexanderlaan 1 – in Leiderdorp, naast het gemeentehuis. De inschrijving is gesloten, alle certificaten zijn verkocht.

Als je interesse hebt in één van de vervolgprojecten die gaan komen, kun je bij wijze van voorbeeld hieronder de informatiebrochure vinden met alle (financiële) informatie over het eerste project. Bij volgende projecten zal een vergelijkbare informatiebrochure verspreid worden.

Op 17 april 2021 gingen de 184 certificaten van ons tweede zonnedak – Hoftuyn – in de verkoop. De certificaten zijn verdeeld onder de belangstellenden en de zonne-installatie draait al weer een tijdje op volle toeren. De brochure kunt u nog inzien als een voorbeeld van hoe toekomstige projecten eruit zouden kunnen zien.

Heb je interesse en wil je meedoen? Of sta je al ingeschreven? Via onderstaande link kom je op het klantenportaal van Zon op Leiderdorp en Energie Samen.
Energie Samen is een overkoepelende organisatie voor coöperaties als de onze. Je kunt hier zelf alle gegevens up-to-date houden.

Op dit moment hebben we geen zonnedak in de verkoop, we zijn wel op zoek naar geschikte daken. Als je ingeschreven staat, hebben wij wel alvast je gegevens en benaderen wij je als er een nieuw project opgestart wordt. Geen verplichingen.

Als je andere vragen hebt, stuur dan een mailtje aan info@zonopleiderdorp.nl.